Välkommen att hyra båt hos

När man hyr båt hos Dyvik Marina är man redan ute i skärgården! Marinan ligger på fastlandet nära Åkersberga, norr om Stockholm, på ostkusten, i direkt anslutning till skärgården.

Läs mer om att hyra båt på hos oss via menyn ovan eller boka direkt via knappen nedan.

7 båtmodeller att välja mellan

I vår hyrbåtsflotta har vi täckt in flera tänkbara båtalternativ. Vi erbjuder  hela 7 båtmodeller i vårat ”standardsortiment” , vår mista motorbåt är 4 m och vår största är nästan 6,5 m. Vi har en båt för nästan alla tänkbara skärgårdsäventyr och mycket flexibla hyresperioder allt från en dag till en hel säsong,  

Här ser ni alla våra hyrbåtar

Hittar ni inte den perfekta båten för er, kontakta oss så hjälper vill till att guida er rätt!

Nya båtar 2024

Hyråret 2024 erbjuder tre nya båtmodeller! De tre modellerna Terhi 400 C, Silver Shark CCX och Sting 610DC erbjuder ett varierat upplevelseutbud. Nästan nya båtar, precis som våra övriga båtar, går att hyra från 1 dag till en hel säsong. 

23YM-Terhi-400-C-Hyrbåt_Dyviks_Marina_1

Den stabila och säkra motorbåten Terhi 400 C är i sitt esse som fritidsbåt för 1-3 personer, främst på skyddade havsområden. 

Ut och bada med familjen eller några vänner? Perfekt! Varför hyra något annat än båten som gör jobbet? Åk ut ur viken och bada eller ta en lite längre tur och hitta ett eget smultronställe.

Fiska, proffs eller nybörjare? Spelar ingen roll – även sportfiskaren finner en äkta vän i Terhi 400 C. Båten är utrustad med 15hk motor och rattstyrning.Silver Shark CCX

Shark CCX är en perfekt äventyrs- och fiskebåt! 

Det välbyggda och trygga skrovet garanterar bekväma åkturer både för förare, kartläsare och passagerarna på akterbänken. Båten passar lika bra som äventyrsbåt, fiske samt till vattensporter av olika slag.

Ombord finns det gott som lastutrymme. Kastdäck för fiske, åkring, vattenskidor, wakeboard och SUP kan bokas som tillval!

 

 

 

STING-610-DC-DAYCRUISER-01-Dyvik_Marina_Hyrbåt.se

Här är båten för er som vill få ut det bästa och mesta av sommarens finare dagar. Med 610 DC åker ni precis lika bra till till Sandhamn som till grannens brygga. 

Ta en tur ut i Stockholm skärgård och sov över i båten. Ibland vill man helt enkelt inte åka hem. Ta med favoritsommarbuffén och lägg det i kylen tillsammans med något att dricka på en varm klipphäll – kan det bli bättre?

Kommer regnet sätter ni enkelt upp körkapellt och kör vidare, torrt och med bra sikt.

 

Hyr båt i Stockholms skärgård

Här är utbudet av båtar för uthyrning:

Så fungerar det

Att hyra en båt ska vara lika enkelt och smidigt som att hyra en bil. Våra hyrbåtar är aldrig äldre än tre år och gås noga igenom inför varje hyra. Båtarna är välutrustade och försäkring samt sjöassistans ingår alltid i hyran. Man behöver inte ha något förarbevis eller annan nautisk kompetens för att hyra men någon form av sjö- och navigationsvana rekommenderas. Enkelt utryckt är den som hyr ansvarig för att båten framförs på ett betryggande sätt och att man innehar den erfarenhet och kompetens som krävs.
Vi erbjuder alltid en genomgång av båten och en anpassad kortare utbildning hur man framför den i samband med utlämningstillfället.

Under hyran ingår alltid båtplats på Dyvik Marina om så önskas.

Hyresperioder

Hyra båt kan man göra från en dag till en hel sommar*.
Den populäraste perioden är vecka 26-31 så se till att vara ute i god tid om du vill hyra då.

Priser beror på om man hyr per dag, helg, veckovis eller hela sommaren.

Vi erbjuder rabatterade priser under lågsäsong mellan vecka 1-25 och 33-52.
* Säsongshyran sträcker sig från 15 maj till 1 september. Efter säsongshyra kan möjlighet att köpa båten med säsongshyran som viss likvid erbjudas. Kontakta oss för mer information och bokning.
inloppkanal_2

Rutter & Resmål

Hyrbatsguide-bild-600x600

 

 

 

 

Vi har satt samman en hyrbåtsguide med praktisk information samt olika ruttförslag och utflyktsmål.

Här går vi blanat info om hur navigering, förtöjning och säkerhet på sjön samt sju olika rutter som alla utgår från Dyvik Marina och kan göras på en dag.

Du kan själv ladda ner guiden nedan, vill du ha utförligare information om ruttförslagen så kontakta oss så skickar vi en komplett guide eller hämta när du hämtar ut din hyrbåt.

Fullservicemarina

Förutom våra hyrbåtar finns här på Dyviks Marina en stor fullservicemarina med båt- och motorförsäljning, varvsverksamhet, gästhamn, sjömack med sjöbutik.

Vår kunniga personal ger alltid ett professionellt bemötande och service, samt ser till att hyrbåtarna är i toppskick.

Passa även på att fyll upp kylväskan i vår sjöbutik, här finns allt från båt- och fritidstillbehör har glass, dricka, minilivs till en fantastisk deliavdelning med lokala delikatesser!

Under ”Hitta till marinan” finns information om hur du hittar till oss